Organizatia MISS ROMANIA

Elvira Bolovan, Miss România 2017 este din Târgu Jiu, are 17 ani și este elevă a Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti” București. A studiat de mică vioara și pianul. De la 10 ani este și solistă vocală. Îi place muzica usoară dar visul ei este sa devină solistă de operă pentru că dorește să cânte pe marile scene ale lumii.

“Ascult muzică în fiecare zi, câteva ore, vizitez locuri noi, când am posibilitatea de a călători în țară sau în afara țării, îmi place să merg la spectacole de operă și de muzică ușoară. Îmi doresc să termin liceul și să obțin o medie bună, să fiu admisă la Universitatea Națională de Muzică, secția canto clasic și să ajung solistă de operă. Elementele pe baza cărora îmi selectez prietenii sunt: educația, cultura și modul de a gândi.  Primele trei calități pe care le apreciez la cineva sunt: integritatea, modestia și inteligența. Există si chestiuni pe care le detest cum ar fi: minciuna, vulgaritatea și egoismul.”

În privinta educatiei, Elvira vede lucrurile astfel: “Este o mare diferență între un om cu școală și unul fără școală. Absolvenții unei facultăți pot să își găsească un loc de muncă mai bine plătit, vor lucra cu oameni educați, cultivați și vor fi respectați”.

Despre ea, Elvira Bolovan, Miss România 2017 spune: “Sunt o persoană perfecționistă, întotdeauna găsesc ceva de îmbunătățit în ceea ce mă privește.

Sunt apreciată în societate pentru reușitele, comportamentul și educația mea și sunt dată ca exemplu.

Fiind sociabilă, încerc să îmi fac prieteni cât mai repede.

Anturajul pe care mi-l doresc este unul în care să existe oameni serioși, cultivați și educați, cu care să am ceva în comun.

Îmi doresc să devin o cântăreață cunoscută și să fiu un model de inspirație pentru alții. Peste 10 ani mă văd absolventă de Conservator, angajată la Operă, împlinită pe plan personal.  Lucrul cel mai de preț pe care l-aș putea avea și nu aș renunța sub nicio formă este prietenia.”