Isabella Bulacu - Miss Romania 2009

CONDITII DE INSCRIERE

De ce sa participi la Concursul National MISS ROMANIA?

A participa la MISS ROMANIA este o experienta deosebita si, uneori, un macaz al vietii. A participa la MISS ROMANIA este ocazia de a te vedea asa cum esti cu adevarat, de a demonstra celor din jur calitatile tale. Atentie, si talentul artistic sau sportiv este prba de concurs. Aici nu vorbim doar despre calitatile fizice.

Inainte de a continua trebuie sa citesti regulamentul concursului. Asa vei sti ce cerinte exista. In cazul in care nu esti de acord cu ele, nu continua, nu te inscrie.

NU VENI !

O fusta mai scurta, niste tocuri inalte si un decolteu adanc iti pot aduce aprecieri rapide privitoare la forma ta fizica.
Dar oare asta este tot ce astepti de la cei din jur? Pentru tine conteaza doar cupa sutienului, gradul de dezgolire al picioarelor, grosime buzelor si a genelor ? Daca da, nu trebuie sa mergi la MISS ROMANIA. Pentru ca locul tau nu este acolo. Cata vreme iti apreciezi valoarea numai in functie de factorul fizic si rapididatea in care acesta starneste reactii prin defilarea ostentativa pe strada sau prin cluburi nu esti pentru MISS ROMANIA. Daca iti masori succesul prin fluieraturi, claxoane admirative, invitatii la tot felul de intalniri facute de oricine, sigur nu ai ce cauta la miss. Daca tot ce ti se pare important la propria persoana este gradul de atractie sexuala poti sa ramai unde esti. Culmea reusitei tale o va constitui job-ul de animatoare, o prezentare de lenjerie intima in vreun club de fitze,"inveselirea" unor fotbalisti ori a unor oameni de afaceri care cumpara orice, aparitia nuda intr-un tabloid sau prezentarea prognozei meteo doar in sosete.
Pe de alta parte, daca iti doresti sa intri in lumea modei ca manechin, nu veni la MISS ROMANIA. Nu ai ce cauta acolo. Am explicat in prima lectie de ce. Miss-ul nu este manechin si nici manechinul nu este miss. Concursul MISS ROMANIA nu este drum spre lumea modei, zona care nu ne intereseaza avand in vedere lucrurile cel putin ciudate care obisnuiesc sa se intample acolo.

DA, VINO !

Daca in afara faptului ca arati bine, ca stii sa te pui in valoare ca frumusete fizica, stii si doresti sa demonstrezi ca forta ta sta in primul rand in personalitate, vino la MISS ROMANIA!
Daca ai inteles ca nu gradul de dezbracare a unei femei o face cu adevarat apreciata, pretuita, ci, dimpotriva, o coboara la stadiul de “obiect de consum si apoi bun de aruncat” poti veni la MISS ROMANIA.
Daca ai puterea de arata ca nu esti perfecta dar ca prin modul in care stii sa te ingrijesti si sa te comporti starnesti admiratie, respect si emotie, vino la MISS ROMANIA!

Candidatele care doresc sa se inscrie la preselectii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii obligatorii:

  • nationalitate - romana
  • varsta - intre 16 si 25 de ani - impliniti pina la data preselectiei
  • domiciliul stabil in România
  • necasatorita vreodata
  • sa nu fi nascut
  • fara cazier
  • sa cunoasca si sa accepte drepturile si obligatiile prevazute de regulamentului concursului

Inscrierile se opereaza exclusiv on-line trimitind imaginile si primele informatii la adresa inscrieri@missromania.ro.

Daca se dovedeste ca s-a declarat drept indeplinita o conditie care in realitate nu este acoperita, O.M.R. va descalifica concurenta fara drept de reinscriere in nici un concurs viitor si o va face raspunzatoare de toate problemele provocate ORGANIZATIEI "MISS ROMANIA".VREI SA TE INSCRII? FA ACEST PAS CHIAR ACUM!

FOARTE IMPORTANT !
La Concursul MISS ROMANIA importanta este PERSONALITATEA fiecarei candidate. Asta conteaza in viata, asta te ridica cu adevarat, asta te mentine.

DE AICI ITI VINE PUTEREA!
GARANTAM CONFIDENTIALITATEA DATELOR COMUNICATE !

ATENTIE !
REPONSABILITATEA PENTRU FOLOSIREA PUBLICA PE SITE-URILE MISSROMANIA.RO SI MISSROMANIA.TV A ACESTOR FOTOGRAFII REVINE IN TOTALITATE EXPEDITOAREI. PRIN TRIMITEREA LOR PENTRU PUBLICARE, CANDIDATA GARANTEAZFA FAPTUL CA NU EXISTA ALTE DREPTURI ASUPRA ACESTOR IMAGINI.


Confirmarea inscrierii o veti primi prin e-mail.Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume si Prenume *
Data nasterii (zi, luna, an) *
Inaltime *
Greutatea *
Culoarea parului *
Culoarea ochilor *
Masura Bust (cm) *
Masura Sold (cm) *
Masura Talie (cm) *
Masura Rochie *
Masura Pantof *
Ocupatia Actuala *
ADRESA
Judetul *
Localitate *
Strada *
Bloc, Apartament *
Email *
Telefon mobil *
Pagina de facebook *
Talent artistic *
FOTOGRAFIILE PROVOCATOARE TE DESCALIFICA SI NU VOR FI AFISATE PE SITE!
Fisierele se pot completa doar de pe calculator sau laptop.
Imagini
(prima imagine) *
*


Carte de identitate *
Daca ai mai participat la concursuri?
La care si cu ce rezultate?
Agentii cu care colaborezi
Daca ai semnat vreun contract
prin care iti este limitat dreptul
de a participa la concursuri
de frumusete
Vorbeste-ne despre tine *
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 


Academia de Miss