MISS ITALIA LA BUCURESTI

Una dintre cel mai importante firme de pe piata bijuteriilor si a ceasurilor de lux din Romania, ROYAL CARO, a organizat un eveniment inedit.

ROYAL CARO a lansat in Romania citeva linii de bijuterii italiene apartinind cunoscutei case CIELO VENETIA 1270. Formula aleasa a fost cu totul inedita: o adevarata seara venetiana in care luxul si stralucirea au marcat atmosfera. mai multe detalii

Miss Italia la Bucuresti

 

Miss Romania 2013

Miss Romania 2012

 

Miss Romania 2012

Miss Romania 2012

 

Decernarea titlului Miss Romania 2011

Cermonia inminarii tilului MISS ROMANIA 2011 domnisoarei Alexandra Tunaru a avut loc in sala de marmura a primariei municipilului Petrosani in prezenta invitatilor si a numerosilor reprezentati ai presei.

Organizatia Miss Romania

Atribuirea insemnelor titlului, coroana si esafa MISS ROMANIA 2011, au fost onorata de catre doi primari: domnul Florin Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Perosani a asezat coroana iar dl. Ilie Botgros, primarul orasului Aninoasa, a inminat esarfa.

Organizatia Miss Romania

Alexandra Tunaru a primit din partea Organizatiei MISS ROMANIA si certificatul oficial prin care se confirma acordarea titlului de MISS ROMANIA 2011.

Organizatia Miss Romania

Organizatia Miss Romania

Organizatia Miss Romania

Organizatia Miss Romania» APASA AICI PENTRU O SELECTIE DE EVENIMENTE DIN 2010 » APASA AICI PENTRU O SELECTIE DE EVENIMENTE DIN 2009 » APASA AICI PENTRU O SELECTIE DE EVENIMENTE DIN 2008

Academia de Miss