Despre MISS ROMANIA

Romancele sint apreciate deseori ca fiind adevarate standarde de frumusete si inteligenta. De aceea Organizatia “MISS ROMANIA” are scopuri deosebite. Obligatia autoasumata este ca cea care va fi aleasa MISS ROMANIA sa reprezinte cu adevarat femeile acestei tari.

Un asemenea obiectiv impune o munca foarte serioasa, derulata profesional, transparenta. De aceea in aceste pagini ale Organizatiei “MISS ROMANIA” aveti la dispozitie informatii oficiale importante pentru intelegerea functionarii sistemului “MISS ROMANIA”. Parcurgeti-le si veti realiza astfel ca intre “MISS ROMANIA” si alte manifestari de gen exista deosebiri importante.

Reveniti periodic si veti afla ce este nou. Scrieti-ne si veti primi raspunsurile cautate. Incurajati inscrierile la acest concurs national si veti sti ca ati contribuit la eliminarea inhibitiilora neincrederii in propriile forte ale unor tinere pentru care increderea dvs, poate insemna enorm. Ajutati astfel la conturarea unor personalitati proprii clare si puternice ale participantelor, intrind practic intr-o confruntare cu cei care le imping spre uniformizare si depersonalizare.

Fiti o parte dintre voluntarii datorita carora feminitateaelegantafrumuseteainteligentafarmecul si personalitatea romancelor vor fi bine puse in valoare si veti avea numai de cistigat.

Gavrila INOAN
Presedinte Organizatia
MISS ROMANIA
Irina HAIDET
Director national